На Прикарпатті виявили незаконний гральний заклад (ФОТО)

Заклад для азартних ігор діяв на території міста Снятина. Під час поліцейських заходів вилучено гральне обладнання та ряд речових доказів.

Слідчі проводять досудове розслідування у розпочатому кримінальному провадженні та розшукують осіб, які причетні до злочину, передає Фіртка з посиланням на Поліцію області.

Організатори незаконного бізнесу маскували заклад під приміщення, в якому ніхто не проводить господарську діяльність. Гральний заклад не мав будь-яких вивісок та працював методом конспірації. Вхід до клубу був оснащений відеоспостереженням та дистанційним відкриттям.

“3 листопада працівники поліції Снятинщини вилучили комп’ютерну техніку, на якій інстальоване програмне забезпечення для можливості проведення азартних ігор, засоби відеоспостереження закладу, мобільні телефони – все, що підтверджує незаконне ведення грального бізнесу”, – йдеться в повідомленні.
Наразі правоохоронці встановлюють осіб-організаторів незаконного грального закладу. Виявлену техніку вилучено для подальшого проведення експертизи.

За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 1. ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом». Організаторам загрожує покарання у вигляді штрафу у розмірі до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією засобів для незаконної діяльності.

Поліцейські звертаються до всіх громадян із проханням у разі виявлення функціонування таких закладів повідомляти інформацію на спецлінію «102».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.