Молитви за сина та дочку – потужний оберіг захистить дитину

Для кожної матері немає нічого важливішого за її дітей. Тому й не дивно, що саме вони посідають центральне місце у їхніх молитвах.

Молитися за сина чи дочку можна як удома, так і у храмі. Для цього можна скористатися і якимись з основних християнських молитов, або ж спробувати говорити до Бога власними словами.

Якщо ж підібрати ці слова важко, а за дітей хочеться попросити докладно та окремо, то ви можете скористатися цими молитвами.

Молитва за сина
Молю Тебе, о милосердний Боже! Вибач мені гріхи мої. Немає нічого мені ближче і дорожче Твоєї всепоглинаючої любові. Не за себе прошу – благаю про сина: Пішли йому достаток і спокій, нехай стане справжнім чоловіком, коли увійде у свій законний вік.

Врятуй його від заздрості та злості, за нерозумність суворо не карай. І в цьому світі, грішному, своєю турботою Не покидай.

Молитва за дочку
Молю Тебе, о Діво Пресвята, даруй здоров’я донечці моєї. Ти знаєш, про що душа мріє – Дай у житті їй більше ясних днів! Прошу їй щастя, краси, удачі та багато-багато радісних хвилин. І нехай вона поменше гірко плаче. І хай життя щасливо біжить.

А якщо раптом когось ненароком вона образить, злості не тая, я знаю: буде для неї уроком свята суворість та любов Твоя.

І якщо вона за слабкістю душевною не відразу шлях свій у житті знайде – Ти допоможи молитвою щоденної повернути до Тебе душі її політ. Амінь

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.