Місяць у дорозі: веломандрівник з Богородчан дістався Греції (ВІДЕО)

Чоловік має намір проїхати велосипедом всі континенти.

38-річний Андрій Кремез стартував наприкінці вересня із селища Богородчани у навколосвітню подорож на велосипеді, пише ПІК.

“Ця мандрівка для мене є надзвичайно особливою, це мандрівка мого життя. Я дуже хочу побачити світ! І водночас хочу побути з собою на одинці, крутячи педалі та просто дихаючи. Я багато чого не знаю про нашу планету, на якій живу, тому хочу познайомитись з нею. Якщо ви розумієте, про що я говорю, то нам по дорозі, буде весело“, – розповів мандрівник.

Долаючи щодня по 100 км, він вже залишив позаду Закарпаття, Румунію та Болгарію, а зараз – подорожує сонячною Грецією.

“Часу, якихось часових меж у мене немає. Я поставив собі за мету проїхати навколо світу та максимально цим насолодитися“, – розповів Кремез в одному з інтерв’ю.
У відеоепізоді від 27 жовтня відчайдуха розповідає і показує свій шлях:

Додамо, що наразі Кремез подорожує Грецією, зокрема, направляється до міста Солоніки, звідти – до підніжжя гори Олімп. Далі – планує переплисти кораблем з Афін в Анталію або Аланію.

“Дуже хочу потрапити в Іран. У мене є три варіанти. Туркменістан, Таджикистан, Киргизстан, Казахстан, Монголія – це перший варіант, але там перевали та сніги, що треба враховувати. Може бути ще Пакистан, Індія або тікати вже на Ірак, Йорданію, Ізраїль, Єгипет (Каїр) і звідти починати цю божевільну подорож через Африку. Я б хотів західною Африкою їхати, але туди зараз не так легко потрапити, а східною – будь ласка, Ефіопія – немає проблем”, – додає прикарпатець.
Додає, що “сама веломандрівка – ця імпровізація, незрозумілість, вона — “кайфова”, у ній є свій шарм і кайф“.

Читайте також  На Прикарпатті патруль змусив водіїв вантажівок повернути крадений гравій на берег Дністра

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.