В Івано-Франківську без тепла вісім дитячих садочків

Старт опалювального сезону в Івано-Франківську відбувається не без проблем.

Про це розповів сьогодні у ході відеовключення у фейсбуці міський голова обласного центру Руслан Марцінків. З його слів, на сьогодні вже запущено 21 міську котельню, проте є певні труднощі, повідомляє Фіртка.

«Досить не просто котельні включаються, але станом на сьогодні 21 котельня вже у роботі», – зазначив міський голова.

Зокрема, як стверджує Руслан Марцінків, вже працюють котельні на вулицях Матейки, 34; Чорновола, 47; Гетьмана Мазепи, 114 та 142; Коновальця, 132; Медичній, 4 та 17; Чубинського, 14; Хриплинській, 11; Симоненка, 3а; Довгій, 68а; Пулюя, 1; на вулиці Військових Ветеранів, на вулиці Тополиній, 21; Індустріальній, 34; Вовчинецькій, 103; Федьковича, 3; Чорновола, 130; Набережній, 8а; Тролейбусній, 40; Бельведерській, 49.

«П’ять котелень, на жаль, зараз ще не запущені. Зокрема, це на Биха, 3а, – плануємо сьогодні запустити, Максимовича, 5; село Крихівці, вулиця 22 Січня – це школа; село Опришівці, вулиця Джерельна, 2, – теж школа. Ці плануємо котельні дещо пізніше», – розповів міський голова.

Найбільш проблемною, зі слів міського голови, сьогодні є котельня на вулиці Дорошенка, 28а, яка забезпечує теплом мікрорайон «БАМ». Це пов’язано з масовими крадіжками запірної арматури та лічильників тепла з будинкових мереж теплопостачання у вказаному мікрорайоні, про що вже писала Фіртка.

Окреме питання – теплопостачання закладів освіти.

«Працюємо над тим, щоби заклади освіти були з теплом – станом на сьогодні у восьми дитячих садочках ще немає опалення, тобто централізованого опалення. Зокрема, є проблема з дитячим садком у селі Вовчинець, зважаючи на те, що там на прямі розрахунки не підписана ще угода з газопостачальником, але теж вирішуємо ці проблеми і до кінця тижня вирішимо», – запевнив міський голова.

Читайте також  Ігор Смаль про конфлікт в 13-й школі: Колектив та учні не відчують жодних змін (відео)

В даному контексті очільник міста розповів, що сьогодні особисто відвідав Ліцей № 10 та дитячі садки «Кристалик» і «Катруся» і переконався, що тепло там дійсно є.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.