Опалювальний сезон: в Івано-Франківську запущено 16 котелень. З теплом усі лікарні та половина дитсадків

Станом на ранок 19 жовтня в Івано-Франківську запущено вже 15 котелень ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та котельню на вулиці Індустріальній, 34.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді у міського голови обласного центру, повідомляє Фіртка.

Як повідомив Микола Тимченко, тимчасово виконувач обов’язки ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», наразі вже запущені котельні за адресами: вулиці Матейки, 34; Чорновола, 47; Гетьмана Мазепи, 114г; Коновальця, 132а; Медична, 4; Медична,17; Чубинського, 14; Хриплинська, 11; Симоненка, 3а; Військових Ветеранів, 8а; Довга, 68а; Угорська, 6а; Пулюя, 1а; Набережна, 4а, і котельня на вулиці Тополиній,

«Сьогодні плануємо запустити 10 котелень. Це є на Північному бульварі, 2а; Бельведерська, 46; Бельведерська, 49; Вовчинецька, 103; Максимовича, Шевченка, 34; Юності, 11; Федьковича, 91а; Тролейбусна, 40а, і Биха, 3а», – запевнив керівник підприємства.

Зі слів Миколи Тимченка, третім етапом стане запуск тих котелень, які забезпечують теплом заклади загальної середньої освіти та коледжі. Їх планують запустити у п’ятницю та суботу.

Своєю чергою Іван Бельбас, директор ТОВ «Івано-Франківськтеплоенерго», повідомив, що вчора, близько 16.00 години запустили котельню на вулиці Індустріальній, 34.

«Теплоносій пішов по трьох гілках. Все у штатному режимі. Сьогодні з працівниками теплокомуненерго проводимо контроль будинків, всі об’єкти соціальної сфери, садочки – носій до садочків поданий», – зазначив керівник ТОВ «Івано-Франківськтеплоенерго».

Як зауважив Василь Скиданчук, директор КП «Управляюча компанія «Комфортний дім», станом на 17.00 годину 18 жовтня теплоносій поданий у 56 житлових будинків з 520, що перебувають в управлінні очолюваної ним компанії.

«Але тепловики запускали (котельні – ред.) і після 17-ї години, зокрема, котельню по вулиці Симоненка. Там дуже великий масив – багато будинків «сидить» на цій котельні, тому точної інформації немає, але знаю, що напрямки ЦТП по цій котельні – «під водою», запущені», – зауважив керівник управляючої компанії.

Читайте також  Замість дитмайданчика - гаражі: у Франківську розгорівся новий будівельний скандал (відео)

Тепло вчора також отримали усі медичні заклади та 50% дитячих садочків міста Івано-Франківська. Принаймні в цьому запевнили начальниця управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Марія Бойко та заступниця директора Департаменту освіти та науки міської ради Наталія Микула.

Зі слів Наталії Микули, теплоносій подано, зокрема, у ДНЗ №№ 1, 5, 6, 10, 12, 17, 18, 22, 24, 25, 27, 28, 30, 31, 32, а також Черніївський та Підпечерський дитячі садки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.