Люблячий Чоловік Перетворився На «Живе Крісло» Для Ваrітної Дружини Після Того, Як Люди Відмовилися Поступитися Своїми Місцям. ФОТО

Люблячий чоловік став зіркою після того, як в Інтернеті з’явилося відео, на якому він стає» стільцем» для своєї вагітної дружини.


Відео було переглянуто більше семи мільйонів разів з моменту його появи, і, як вважають, воно було записано в лікарні в Хогані на північному сході Китаю.

На кадрах видно, як пара коштує в лікарняному коридорі в очікуванні огляду. Вагітна дружина ходить взад і вперед по коридору. Здається, вона з усіх сил намагається втриматися на ногах, піддаючись онімінням ніг і втоми. Щоб не впасти, вагітна жінка хапається за поруччя. Саме тоді її люблячий чоловік придумує рішення, щоб полегшити дискомфорт своєї дружини.

 

Він перетворюється на живу крісло і підставляє спину дружині, яка сідає. Очевидно, цей жест приніс їй деяке полегшення. Потім відданий чоловік пропонує своїй дружині воду з пляшки. Не доводиться сумніватися в тому, що цей чоловік буде приголомшливим батьком!

Один з користувачів Інтернету прокоментував: «Мені було соромно за себе, коли я дивився, як чоловік опускається на підлогу. Я не так добре ставився до своєї дружини, коли вона була вагітна. » «Як мило з його боку … він охоронець. і, безумовно, стане хорошим батьком. » «Кращий! Який джентльмен! Вагітні жінки заслуговують найпильнішої уваги. Ганьба тим, хто не поступився свої місця. » Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цим зворушливим постом зі своєю сім’єю і друзями!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.