У ДТП загинула 12-річна дитина: батько хлопчика був п’яним за кермом

12 жовтня о 21:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Майдан Закарпатської області, трапилася ДТП з потерпілими, серед яких – діти.

За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що 33-річний мешканець села Майдан за кермом автомобіля «AUDI А4» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

В результаті аварії 12-річний син водія від отриманих травм помер на місці події. Інші пасажири: 10-річна дочка водія та півторарічний син госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості.

Загиблим виявився учень 7-го класу Майданського ЗЗСО І – ІІІ ст – Монинець Василь.

Про це повідомляють у спільноті “Майданський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів”:

“Колектив Майданського ЗЗСО І – ІІІ ст., та всі учні школи, висловлюють щирі співчуття родині, близьким та друзям у зв’язку з передчасною та трагічною смертю учня 7 класу, Монинця Василя.
Важко висловити словами цю величезну непоправну втрату і страшну трагедію, але щиро поділяємо Ваше горе, глибоко сумуємо і передаємо слова співчуття і підтримки рідним.
Він залишиться в нашій пам’яті чуйною і доброю дитиною.
Нехай земля йому буде пухом!
Ми не забудемо тебе, Васильку будемо молитися за упокій душі твоєї”.
Світла пам’ять!”.

Водій був у стані алкогольного сп’яніння
Сам водій та його 31-річна дружина тілесних ушкоджень не отримали. Під час медосвідчення виявилося, що чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявлено 1,54 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого, у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Читайте також  У Києві маршрутка перевернула авто: водій Kia звинуватив рятівників у крадіжці

У відділі комунікації поліції Закарпатської області, водія «AUDI А4» затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.