Івано-Франківський ЦНАП переформатують

Головний офіс Івано-Франківського ЦНАПу, що на вулиці Незалежності, 9, переформатують у Центр надання адміністративних та соціальних послуг.

Відповідну ініціативу висловив днями на черговому засіданні виконавчого комітету Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, повідомляє Фіртка.

Ідея полягає у тому, щоб перенести реєстраційну палату та підрозділи, відповідальні за роботу з підприємцями, із головного офісу ЦНАПу до територіального підрозділу Центру у селі Крихівці, а на вивільненій площі розмістити місця для прийому документів працівниками Департаменту соціальної політики.

«Є пропозиція – то треба якнайшвидше зробити, тому що те, що я бачу, – то мені дуже не подобається. Треба опрацювати з крихівецьким нашим радником – перевести туди реєстраційну палату, а соціальні послуги (перевести до – ред.) Центру. Зробити Центр надання адміністративних та соціальних послуг, щоб в одному місці були соціальні та адміністративні послуги, а підприємництво, реєстраційні послуги перевести до Крихівців… Тим більш там зручно, там пошта є», – зазначив міський голова.

Зі слів Руслана Марцінківа, це також дозволить оживити підрозділ ЦНАПу у Крихівцях.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.