На Прикарпатті розшукують водія, який втік після смертельної ДТП

На Прикарпатті розшукують водія, який втік після смертельної ДТП

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув чоловік, а водій покинув місце події, не надавши допомогу потерпілому, сталася на Надвірнянщині.
Правоохоронці проводять заходи для встановлення місця знаходження транспортного засобу і керманича. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

3 жовтня о 21 годині до Надвірнянського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Стримба на краю дороги виявлено чоловіка, без ознак життя. На місце події негайно виїхали поліцейські Надвірнянщини та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Поліцейські попередньо встановили, що невідомий автомобіль здійснив наїзд пішохода та покинув місце події. Від отриманих травм потерпілий чоловік 1959 року народження, місцевий мешканець, загинув на місці аварії. Слідчими за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

“Поліція Прикарпаття звертається до громадян, якщо ви стали очевидцями або свідками, а також можливо маєте відеозаписи даної аварії, просимо не бути байдужими та повідомляти будь-яку інформацію до поліції особисто, або зателефонувавши на лінію «102». Наголошуємо кожному учаснику дорожнього руху, якщо сталась аварія – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції”,- кажуть в поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.