“Була інтелігентною та талановитою”: появилися подробиці загибелі 11-річної дівчинки з Умані

Подія, яка трапилася у місті Умань сколихнула цілу Черкаську область. За дивних обставин 11-річна відмінниця вистрибнула з вікна своєї квартири на 8 поверсі. На жаль, дівчинку не вдалося врятувути, медики, які прибули на місце події змушені були констатувати смерть.

Про це розповідають у «Надзвичайни новинах».

Все це сталося буквально на очах у батька. За мить до трагедії він попросив доньку показати йому гаджет. Бо помітив, що на телефон школярки приходять дивні повідомлення. Але такої реакції він не очікував.

Дівчинка побігла у свою кімнату і за якусь мить вистрибнула у відчинене вікно.

11-річна дівчинка впала на колумбу перед багатоповерхівкою, але дива, на жаль, не сталося. Лікарі відразу констатували її смерть.

Настя була талановитою і тихою
У навчальному закладі, в якій навчалася дівчинка, навіть гадки не мають, що могло підштовхнути Анастасію до такого вчинку. Вона була відмінницею, тихою і дуже талановитою. Сім’ю також характеризують як гарну й інтелігентну, хоча батьки й перебувають у стані розлучення.

У день трагедії дівчинка прогуляла уроки.

Слідчі розглядають декілька версій трагедії, інформує речниця Поліції Черкаської області Зоя Вовк — конфлікт у родині, проблемні стосунки з однолітками та згубний вплив соціальних мереж.

Поліціянти вилучили мобільний телефон дівчинки, проте, попердньо, будь-яких підозрілих повідомлень не виявили. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею «Доведення до самогубства».

Ось відеосюжет про цю трагедію:

https://youtu.be/AfMzQSSJgBI

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.