“Я написала слова цієї пісні з глубини свого серця”: Ані Лорак заспівала на українській (відео)

Кароліна Мирославівна Куєк, більш відома як Ані Лорак презентувала кліп “Бачила” у якому співає пісню українською мовою.

“Я готова поділитися з вами історією, яка оголює душу… Скоро ви почуєте чесну, щиру баладу про моїх внутрішніх переживаннях.“, – прокоментувала у своєму інстаграм свійй новий кліп під назвою Бачила.

“Це спогад-сповідь, яка повинна нагадати кожному з нас, що навіть якщо ми прощаємося з любов’ю, вона все одно залишається жити в серці, не дивлячись ні на що. Гарний текст на рідній українській мові доповнює сильний візуальний ряд: відсилання до красивих історій кохання переплітаються з національною символікою.
Дивіться. Відчувайте. Любіть.“, – написано в описі до відео на Ютуб каналі співачки.

Нагадуємо, Після анексії Криму і початку війни на сході України Ані Лорак перейшла на практику виступів на концертах в РФ, що викликало критику в Україні та супроводи концертів співачки в різних містах України акціями протесту і зіткненнями з правохоронцями. Зокрема, виступала на концертах «Синяя Вечность» присвяченому 320-річчю Військово-морського флоту Російської Федерації, та на концерті присвяченому армії Росії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.