“Я залишив усю біль, яку прожив в минулих стосунках”: Пустовіт прокоментував своє інтерв’ю

20 вересня на Ютуб каналі Люкс FM вийшло інтерв’ю блогера Ігора Пустовіта чоловіка Олександри Пустовіт (Саші Бо). В свою чергу у своєму інстаграмі Саша Бо прокементувала інтерв’ю свого чоловіка.

Нагадуємо, блогерка Саша Пустовіт прокоментувала нашумівше розлучення.

21 вересня у своєму інстаграм профілі блогер Ігор Пустовіт вирішин написати свою позицію щодо інтерв’ю та поточної ситуації у їх стосунках, дослівно:

“Як відомо нещодавно пара шокувала своїх фанатів звісткою про розставання. А Саша Бо дала інтерв’ю Маші Єфросініній, у якому розповіла про нібито приниження, цькування та знущання зі сторони чоловіка.

А можна я просто буду жити далі без Ваших вказівок, що і як мені робити? Просто буду рухатись далі, як і всі, зі своїми проблемами, зі своїми рішеннями і зі своїм досвідом, ок?

Я більше не буду виправдовуватись, мені не цікаво, що Ви про мене думаєте і що чи кому Ви про мене розкажете! Найголовніше, що я сам знаю який я! Сам перед собою, перед своїми дітьми та перед своїми близькими!

За дітей також не хвилюйтесь, у них завжди все буде добре, а потім вони виростуть і самі зроблять свої висновки, самі приймуть свої рішення. Зараз я зроблю все, що в моїх силах, щоб у мене не відібрали можливість бачитись з ними на рівних правах!

У інтерв’ю (хоча його навіть важко інтерв’ю назвати, скоріш просто розмова “по душах”) я залишив усю біль, яку прожив в минулих стосунках і йду далі без неї. Не хейтіть інтерв’юрера! Слава класний мужик і задавав логічні питання + я сам просив його не займати чиюсь сторону + йому важко було мене переговорити, бо я мав виговоритись!

Читайте також  Святослава Вакарчука запідозрили у романі з молодою співачкою – ЗМІ

Надіюсь, ця розмова допоможе тисячам сімей, по усій Україні, зрозуміти врешті, що найголовніше в сім’ї! Розуміти цінність речей, а не їх ціну. Надіюсь, це інтерв’ю навчить Вас не тільки говорити одне з одним, а і чути одне-одного! Надіюсь воно точно покаже усім, як НЕ ТРЕБА робити – ні в стосунках, ні при розлученні.

Я йду далі. Йду такий, який уже є і буду таким, яким зможу! Сталось, як сталось! Минулого не повернеш! З нього можна тільки зробити висновки і не робити помилок у майбутньому.

Ви не зобов’язані мене підтримувати, точно так само як і не зобов’язані мене ненавидіти. Це була просто моя історія. У Вас, знаю точно, є власні історії, свої життя, свої проблеми і свій досвід! Усі ми люди і я теж – просто людина! Якщо я вам не подобаюсь, то прошу відписатись від мене і більше ніколи взагалі навіть мене не бачити, це буде Вашим чудовим рішенням!
P.S. Я ніби пройшов першу психологічну світову. Надіюсь комусь вистачить мудрості не почати другу. Одне знаю точно – зараз мені треба відпочинок. Треба відновити сили, бо мені вже погрожують додатковими судами)

P.P.S. Проста людська подяка усім, хто написав мені слова підтримки, Вас теж немало, я все бачу і для мене це безцінно. Щиро дякую“, – написав Ігор Пустовіт.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.