19-річна дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка: появилися подробиці з їх життя

19-річна дівчина завела роман з 61-річним чоловіком. Батьки дівчини не схвалили їхні стосунки і навіть викликали на чоловіка поліцію.

Незважаючи на це, пара одружилася і зараз вони планують завести дитину.

Про це пише видання “Daily Star“.

Під час першої зустрічі батьків 19-річної дівчини Одрі та її коханого 61-річного Кевіна вони викликали на нього поліцію. Але все ж їм вдалося прийняти вибір доньки.

Як стало відомо, Одрі і Кевін познайомилися на сайті знайомств у січні 2020 року. Незважаючи на різницю у віці 42 роки, дівчину привернуло в чоловікові те, що він був ветераном, який працював у військовій поліції.

У липні 2020 року пара вперше зустрілася і тоді ж відбувся перший поцілунок. За їхніми словами, це було кохання з першого погляду. Вони вважають, що вік не має значення, оскільки у них багато спільного і між ними глибокий зв’язок.

“Наша перша розмова була про збройні сили, потім він питав про мене, і ми стали дуже відкритими. Ми говорили про все. Кевін мені здається дуже красивим. Що робить наші стосунки такими прекрасними та ідеальними? Це наша постійно зростаюча любов одне до одного”, – сказала Одрі.

До зустрічі з Одрі Кевін був одружений протягом 19 років і у нього є двоє дітей – 16 і 23 роки. Його діти підтримують нові стосунки батька.

1 серпня 2021 року пара одружилася у невеликій каплиці в Неваді, США. Тепер вони планують побудувати великий будинок, народити дитину і жити щасливо.

“Він хоче бути батьком-сиднем і доглядати за нашим малюком поки я на роботі, і він може займатися своїм хобі – деревообробкою. Кевін моя споріднена душа. Ми щиро кохаємо одне одного”, – додала Одрі.

Читайте також  На Львівщині підозрюваний у сексуальному насиллі блогер відгуляв пишне весілля (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.