Оля Полякова про секс з чоловіком на 17 році шлюбу: “Підняти комбайн заради одного колоска

Співачка також розповіла про кризу у стосунках з коханим.

Популярна співачка Оля Полякова відверто розповіла про особисте життя.

Так, у новому YouTube-шоу Маші Єфросиніної “Взрослые девочки” зірки обговорили тему стосунків у тривалому шлюбі. Зокрема, знаменитості розповіли про секс.

37-річна Полякова поділилася, що з роками пристрасть із чоловіком Вадимом згасла, а займатися коханням їй хотілося б хоча б двічі на тиждень.

“Боюся, що якщо я скажу “чотири”, чоловік запитає: “З ким ще двічі?”. Звичайно не чотири. Хотілося б двічі на тиждень. Ти знаєш, не так! Хотілося б хотіти двічі на тиждень. Тому що проблема тривалого шлюбу не лише в тому, що він мене не хоче, а в тому, що взагалі підняти цей комбайн заради цього одного колоска… У довгому шлюбі є тема ліні”, – зізналася співачка.

Також виконавиця поділилася, що зараз у їхніх з чоловіком стосунках криза. При цьому, це вперше. Оля зізналася, що раніше вона весь час розмовляла з обранцем та вони були найкращими друзями. На 17 році шлюбу артистка зрозуміла, що зараз їх “штормить”.

“І нас штормить тихо. Я теж усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і запитуєш себе: “І все? Кінець? Так завжди буде?”. Природно, жінка не зайнята йде і знаходить собі коханця, розваги, ще чогось. Жінка зайнята – десь сублімує”, – розповіла артистка.

Полякова також пригадала, що раніше у неї з Вадимом було багато пристрасті і жорстких сварок.

“Пам’ятаю, тікала з машини до лісу, а він за мною. Дряпали одне одному обличчя. Це було жахливо! Згадую це життя… Сьогодні цього немає. З одного боку я цього вже й не хочу, але, напевно, це і підігріває пристрасть. Так, минає пристрасть, регулярний секс, романтизм, потяг. Але ти живеш з людиною для комфорту, у вас спільні діти, спільні цілі, ви дружні. Ти береш ці мінуси, якщо плюсів більше, ти прощаєш ці мінуси”, – поділилася вона.

Читайте також  Сексуальна дружина українського футболіста показала себе без пластики. Фото

Зауважимо, співачка Оля Полякова та бізнесмен Вадим Буряковський одружилися менше ніж за рік після знайомства, коли зірка завагітніла Машею. У шлюбі у пари також народилася ще одна донька Аліса. Вадим старший від Олі на 15 років.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна зізналася, як вперше сходила до секс-шопу. Зірка туди вирушила разом зі своїм чоловіком.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.