Прикарпаття заполонила реклама із зображенням проросійського політика Євгена Мураєва

За останні кілька днів на території Прикарпаття відбулось масове розміщення на рекламних бігбордах реклами із зображенням народного депутата України члена фракції Політичної партії “Опозиційний блок” Євгена Мураєва. На рекламній площі, окрім зображення самого депутата, розмістили логотип телеканалу “НАШ”, що належить проросійському політику, а також анонсується обговорення “нової формули країни”.

Про це повідомляє журналіст Фіртки.

На розміщення подібної реклами уже відреагували в Організації Українських Націоналістів, котрі вимагають знищити всі борди Мураєва в Івано-Франківській області.

“РНБО розпочала розслідування щодо антиукраїнського телеканалу Наш власником якого є сепаратист Мураєв. Тим часом “бандерівський” Івано-Франківськ завішаний бородами Мураєва.
Вимагаємо від влади міста Івано-Франківська й ОДА разом з СБУ демонтувати ці борди й покарати власників рекламних конструкцій, які розмістили на них антиукраїнську потолоч!
Звертаємося до Секретаря РНБО пана Данілова із закликом привести до порядку місцеву владу та правоохоронні органи, не допустити проявів сепаратизму й розгулу ФСБшної агентури на Прикарпатті”, – зазначив у коментарі Фіртці Голова ОУН Віталій Цапович.
Зазначимо, що у Чернівцях після втручання поліції до якої звернувся депутат Чернівецької районної ради Артем Жук власники рекламного бігборду 6 вересня демонтували дану рекламу.
Водночас в Івано-Франківську, де Всеукраїнське об’єднання «Свобода” займає панівне становище як в міській, так і обласній раді бігборди із зображенням проросійського політика та неоднозначним анонсом “нової формули країни” продовжують висіти, зокрема на одному з найтоповіших місць – початку мосту на Пасічну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.