Родині з Коломиї, на чий будинок впав літак, виділяють 100 тисяч гривень компенсації

Родині з Коломиї, на чий будинок впав літак, виділяють 100 тисяч гривень компенсації

3 вересня, на позачерговому засідання виконкому Коломийської ОТГ розглянуть питання виділення компенсації родині із с.Шепарівці, на будинок якої в кінці липня впав літак.

Сума компенсації з бюджету ОТГ становитиме 100 тисяч гривень, розповіли в коментарі для Depo.Прикарпаття працівники Коломийської ОТГ, пишуть Версії.

Нагадаємо, що 28 липня в с.Шепарівці біля Коломиї, що на Прикарпатті на приватний будинок упав легкомоторний літак WT-10 Advantic чеського виробництва. Будинок зазнав серйозних ушкоджень і загорівся. В літаку перебували четверо людей – відомий пілот Ігор Табанюк і троє пасажирів, громадян США. Усі вони загинули.

Після катастрофи родину пошкодженого будинку – трьох дорослих і двох дітей – тимчасово поселили в приватний готель (його власник дав житло безкоштовно).

“Однак нещодавно вдова загиблого пілота Ігоря Табанюка за власний кошт орендувала для цих людей квартиру в Коломиї, де вони проживають до сих пір, – повідомили Depo.Прикарпаття в міськраді. – Ремонт пошкодженого будинку поки не починали, можливо почнуть одразу після виділення компенсації”.

Утім, судячи із пошкоджень будинку, цієї суми для ремонту явно не достатньо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.