Експерти назвали ідеальний час для сексу

Експерти назвали ідеальний час для сексу

Здавалося б, немає певного часу, коли сексом займатися максимально приємно. Але у науковців є на це своя думка. Для цього експерти провели дослідження, яке й показало, на який час потрібно ставити будильник, щоб це заняття дарувало ще більше задоволення.

Джерело:24 канал

Є люди, які завжди налаштовані на секс, а є ті, чий організм / графік / тощо стають на заваді. Рано вранці, пізно ввечері або десь посередині? Коли найкраще займатися сексом, залежить від багатьох чинників.

О цій годині найкраще займатися сексом
Один з чинників – рівень гормонів, як зауважує гормональна експертка Аліса Вітті. В інтерв’ю Daily Mail вона розповідає, коли заняття сексом стає ідеальним. Спойлер: цей час не надто зручний для більшості.

Аліса Вітті знає, що коли справа доходить до рівня гормонів у нашому організмі, ідеальний час для сексу – 15:00. І це стосується як чоловіків, так і жінок.

Чому так? А все тому, що у цей час рівень кортизолу повинен бути найвищим у жінок, а у чоловіків – рівень естрогену.

Велика кількість кортизолу передбачає багато енергії та підвищене збудження.
Натомість велика кількість естрогену робить чоловіка більш емоційним і чуйним. А це, своєю чергою, приносить користь обом партнерам.
Але оскільки 15:00 – досить незручний час для багатьох людей, які працюють, альтернатива все ж є. За словами Вітті, чоловіки відчувають особливе бажання зайнятися сексом саме вранці. Усе тому, що тоді рівень тестостерону на 30% вищий, ніж в інший час доби.

Але є одне “але”: багато жінок хотіли б починати день спокійно і врівноважено. Тож у них бажання зайнятися сексом виникає, як правило, ввечері. Тоді, коли усі справи виконані.
Ми, звичайно ж, не пропонуємо намагатися щодня займатися сексом о 15:00. Просто знайди ідеальний проміжок часу, який задовольнить вас обох.

Читайте також  Сексологи розповіли про сексуальні тренди 2020 року

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.