Вона виступала і тут сталося найстрашніше: прямо на сцені у дівчинки обірвалося життя – в дитячому таборі проводиться розслідування

У таборі під Херсоном померла ще одна дитина: 15-річній дівчинці стало погано під час виступу.

У селі Стрілкове на Херсонщині в дитячому таборі “Буревісник” померла 15-річна дівчинка. Їй несподівано стало погано прямо на сцені під час виступу, повідомляє місцеве видання “Новий візит”

Неповнолітня дитина втратив свідомість. Її на приватній машині з лікарями відвезли до Генічеської лікарні. На жаль, медикам не вдалося врятувати дівчинку.

Сумна подія трапилася вчора ввечері. Після з’ясувалося, що раніше у дитини була серцева недостатність, що і стало причиною летального результату. Лікар поставив діагноз – кардіоміопатія.

Примітно, що в довідці про стан здоров’я дівчинки в формі 079 про проблеми з серцем нічого не вказано, хоча це вважається обов’язковим для відпочинку в таборі. Також в цьому документі відсутні будь-які інші протипоказання.

Напередодні вона виступала на сцені з іншими дітьми. На думку педагогів, вона була активною дитиною, брала участь у всіх заходах і навіть була капітаном загону.

В даний час в таборі проводять спецрозслідування зв’язку зі смертю дівчинки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.