“Джерельце”: у Франківську відкрили новий дитячий садок (ФОТО)

“Джерельце” відкрило двері для своїх вихованців. Ясла-садок № 37 розташований у мікрорайоні «Липки», два роки його готували до відкриття з будівельною компанією “Ярковиця” в рахунок пайової участі.

Про це інформує Фіртка з посиланням на сайт міського голови Руслана Марцінківа.

“Це вже восьмий дитячий садочок, відкритий за моєї каденції. Три із них були реалізовані разом з компанією “Ярковиця”. Дякую компанії, Володимиру Балагурі та всьому депутатському корпусу за таку плідну співпрацю. Я надіюся, що він буде тішити добрими виховниками. Адже як ми виховаємо своїх дітей – таке майбутнє завтра буде в нашої держави”, – заявив на відкритті міський голова.

В.о. завідувачки закладу дошкільної освіти №37 “Джерельце” Надія Яцкевич розповідає, що заклад розрахований на 200 дошкільнят. Міститиме шість груп – п’ять дошкільних і одну ясельну.

“Садочок готовий до зустрічі зі своїми вихованцями”, – наголошує жінка.

Про реєстрацію до садка розповідає заступниця міського голови Вікторія Дротянко:

“Реєстрація стартує орієнтовно в кінці вересня. До цього анонсуватимемо збір в дитячий садочок в мережі та на телебаченні. А черга буде здійснюватися в ЦНАПі з окремим реєстратором”.

Заступниця міського голови зауважує, що уже дуже багато охочих потрапити в садок і з Липок, і з інших мікрорайонів. Тож за словами Вікторії Дротянко, місто активно продовжує співпрацю у відкритті нових дитячих садочків і у Крихівцях, і на Хоткевича.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.