Найважливіші молитви до Господа і Діви Марії для очищення від гріхів: читайте зі спокійною душею і совістю

Якщо ви раптом “загубилися” в житті, зверніться до Святих за допомогою.

Кожен християнин зберігає в серці важливе значення молитов і то, як слід правильно прожити власне життя, щоб зробити якомога менше гріхів.

Однак кожна людина недосконалий, тому відбуваються помилки, за які потрібно просити Господа про прощення і спокутування гріхів. І молитва прекрасний шанс поспілкуватися з Богом, святими і зміцнити особисту віру. Якщо ви звертаєтеся до Господа безпосередньо, просите щиро, з чистим серцем і совістю.

***

Господи, Боже мій, батько і Покровитель! Молю Тебе, почуй недостойного рада Твого, серце, помисли і душу в руки Твої віддав, слабкого і безпорадного

***

Чи не покинь мене, Господи, не дай розтанути в гріху і прірву в пеклі вогненної, що не віддай мене дияволові на розтерзання і не дай пропасти моєї безсмертної душі. Господи, слабкий раб Твій, немічний я і заблукали худобою стою посеред гріха і пороку, оточив мене.

Простягни руку Твою і допоможи мені впоратися з гіркотою пороку, який пов’язав мене. Прости мені гріхи мої минулі і майбутні, умалі мою біль і вкажи шлях до порятунку. Амінь.

***

Наступну молитву читайте і вранці, і ввечері протягом семи днів, щоб слова, наповнені силою, допомогли позбутися вантажу гріха.

***

Батько Наш, небесний Цар і Покровитель! Я кличу до тебе і молю пробачити рабу Твоєму (ім’я) гріхи нинішні, минулі і майбутні! Господи, прости мене, недостойного раба Твого, покажи мені шлях до порятунку й правдивому смирення. Амінь.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.