У Верховині начальник сектору Патрульної поліції попався на неправомірній вигоді за перевезення червонокнижного ведмедя

У Верховині начальник сектору Патрульної поліції попався на неправомірній вигоді за перевезення червонокнижного ведмедя

Начальник підрозділу Зеленчук Володимир підозрюється ДБР у отриманні неправомірної вигоди в розмірі 13500 грн, яку він отримав на свою банківську картку.

Причому, ці кошти за версією слідства, були отримані в якості оплати за поліцейський супровід під час вивезення з Карпат червонокнижного бурого ведмедя, – повідомляє прикарпатський журналіст Віталій Мацьоцький.

Щодо офіцера Верховинської поліції розпочате провадження за ст. 368 ч.3 ККУ. Проводяться слідчі дії згідно з ухвалою суду.

Публікуємо без редагування допис від Віталія Мацьоцького:

Розповіли мені чудову історію про події які відбувались минулої п’ятниці в одному мальовничому районному центрі. Я там був декілька раз і знімав вже відео про цих «героїв». Оскільки офіційно ні реформована поліція імені Авакова, а ні свіжостворена ДБР за тиждень не написала про цю подію, то я спробую запилити цікавий тізер, ну щоб не замнули. Дійові особи: начальник місцевого відділу поліції – «карликовий Орел» і це не через його невеликий зріст, а через те що він здатний вполювати виключно дрібних мишей, а от більшим щурам він прислуговує, начальник СРПП – «зелений Макарон» і це не тому що він з шпенатом, а тому що він дуже любить бакси.

“Карликовий Орел” дуже довго очолює місцевий відділ поліції, і як всі подібні персонажі він компенсовує власну карликовість великим гніздом і новими айфонами. Саме дивно, що після безлічі зальотів він нормально себе почуває і являється незмінним керівником тамтешньої поліції.

Звісно що під “карликовим Орлом” нармально себе почувають і такі нищі рангом начальники як “зелений Макарон”. Щодня він обілечує тих хто возить піщано-гравійну суміш, такса ЗІЛ – 300 грн. а за Урал – 400 грн. Ще є налагоджена схема по 130-й, рішає навіть на рівні забору крові у лікарні, там працює родина. І такси на 130-ту у зеленого Макарона – до 200 баксів. А ще є незаконний ліс і контрабанда сигарет на Румунію, але там облизати важко, бо є старші) І “зелений Макарон” настільки цінний для “карликового Орла”, що спасав його навіть тоді, коли сталась трагедія і розбився молодий хлопець якого переслідував “залений Макарон”. Як гадаєте чому?

Читайте також  Хто мені солярку купить? – водій бурштинської маршрутки висадив ветерана АТО

Але в п‘ятницю, коли “зелений Макарон” думав що виграв Джек-пот, а саме сума еквівалентна 500$, фортуна відвернулась і його зловили на гарячому) Саме 500$ “зелений Макарон” захотів, увага, за нелегальне перевезення червонокнижного бурого ведмедя до іншої області. Кажуть що “зелений Макарон” добудовує великий палац в самому центрі, а тому гроші за ведмедя були не зайві. І “зелений Макарон” думав що не попадеться, бо гроші в руки не брав, а придумав “геніальний план” попросивши перекинути суму на банківську картку)

Ну що, почекаємо офіційної інформації від Національної поліції та ДБР. І найбільше мене цікавить реакція нового керівника ГУ НПУ в Івано-Франківській області)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.