Трагічна ДТП: Водій автомобіля “Volkswagen” з’їхав з дороги на тротуар і на смерть збив 38-річну жінку та 4-річну дівчинку

Трагічна ДТП: Водій автомобіля “Volkswagen” з’їхав з дороги на тротуар і на смерть збив 38-річну жінку та 4-річну дівчинку.

Трагічна ДТП трапилася у неділю у Далешицях Кельцького повіту. Водій автомобіля “Volkswagen” з’їхав з дороги на тротуар і наїхав на 38-річну жінку та 4-річну дівчинку. Батько в останній момент підхопив сина і врятував практично з під коліс автомобіля.

Про це повідомляє місцева поліція, передає “Це моя Україна“.

“Мабуть, машина їхала з боку Górna та настільки швидко, що не встигла на повороті. Сім’я йшла уздовж тротуару, і на цьому тротуарі він наїхав на них. Цей водій був п’яний, він не знав, що робить, і зразу він втік” – розповідає очевидець ДТП.

“Можливо, минула хвилина після аварії. Він плакав так голосно та кричав нелюдським голосом, що я його чув його здалека. Я одразу вийшов за будинок. Я побачив, що вантажівка стоїть. Був водій із цієї вантажівки, батько загиблої дівчинки та її старший брат” – повідомляє ще один очевидець аварії виданню Radio Kielce.

Після аварії, водій автомобіля втік з місця ДТП. Згодом поліцейським вдалося розшукати машину. Вона знаходилися в одному приміщень у Далешицях. 39-річного власника автомобіля затримали. Також ввечері було затримано ще двох п’яних чоловіків віком 33 і 35 років відповідно. Зараз поліція встановлює хто був за рулем автомобіля, адже зловмисники не признаються хто сидів за рулем автомобіля або банально були настільки п’яні, що дійсно не пам’ятають.

Міський голова міста Далешиць Даріуш Мересінський висловлює співчуття родині загиблих та наголошує, що поблажливості до такої поведінки не повинно бути.

Зараз на місці аварії люди поставили квіти і запалили свічки у пам’ять про загиблих:

Читайте також  Польща інвестує $10 мільйонів у реконструкцію замку в Україні

“Ми знали цю родину, вони були хорошими людьми. Ця жінка, що померла щодня привозила чоловіку їжу на роботу на будмайданчик. Разом з малечею на руках. Крім того, ми спостерігали за цією дитиною від народження, бо вона жила неподалік. Це величезна трагедія – саме таким чином пам’ятають покійну Маржену та її доньку Корнелію шлюб з Далешиць” – розповідає місцева мешканка.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.