“Це він”: як мати заблукалого у Карпатах 6-річного хлопчика вперше почула сина після зникнення (відео)

Перша розмова батьків з сином після зникнення потрапила на камеру.

У неділю, 15 серпня, на Говерлі розшукали 6-річного Олексійка з Коломиї, який понад добу сам блукав Карпатами. Хлопчик загубився посередині маршруту, коли піднімався схилом разом із рідними.

Шукали дитину майже 300 людей, серед яких були рятувальники, поліція і волонтери. Про зниклого у горах хлопчика не було нічого відомо більше доби.

Та, на щастя, дитину вдалось розшукати живою. Група волонтерів знайшла хлопчика на маршруті в сторону гори Кукул. Момент того, як батьки вперше почули голос сина після його зникнення, потрапив на камери.

“Так, це він! Привіт сину! Як ти, сонечко? Як ти Олексійко?”, – запитала заплакана мати дитину. На що хлопчик відповів, що з ним усе добре.

“Добре, сину, добре! Ну ходи до нас”, – сказав схвильований батько.

Нагадаємо, для 6-річного Олексія Сефанціва з Коломиї це була перша мандрівка у гори. І одразу — на Говерлу. Батьки хлопчика залишились вдома.

У похід дитина пішла з бабусею, старшим братом та тіткою. Вони обрали найлегший — зелений маршрут — завдовжки майже 5 км. Але через велику кількість людей хлопчик раптово зник з поля зору.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.