Серце стискається від болю: Життя юного хлопця обірвалося в день його вісімнадцятиріччя: деталі трагедії

У четвер, 12 серпня, у Тернопільській області стались дві моторошні ДТП. Внаслідок аварій загинув 18-річний мотоцикліст, а 7-річний хлопчик потрапив до реанімації.


Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільщини.

“Близько 2:20 на лінію “102” надійшло повідомлення про аварію від фельдшера екстреної медичної допомоги. Лікар сказав, що між селами Кутянка та АндрушівкаКременецького району водій мотоциклу потрапив у дорожньо-транспортну пригоду”, – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, мотоцикліст на повороті не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Від отриманих травм юнак загинув у день свого вісімнадцятиріччя.

Поліцейські кажуть, що на момент автопригоди хлопець був тверезим, але не одягнув шолом, який був пристебнутий на мототранспорті.

У ще одній ДТП постраждала малолітня дитина. У реанімацію в важкому стані бригада швидкої госпіталізувала семирічного жителя Теребовлянського району. Хлопчик разом з братом грався м’ячем і в якийсь момент вийшов на проїжджу частину дороги.

В цей час поруч проїжджав мотоцикліст, який не встиг загальмувати та зачепив багажником малолітнього. Дитину госпіталізували. Стан хлопчика – важкий.

У водія відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Обидві автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно з ст. 286 Кримінального кодексу. Триває слідство.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.