На Львівщині лікарі оголосили голодування: з квітня не отримують зарплати

Співробітники міської лікарні Соснівки Червоноградського району (Львівська обл.) оголосили голодування на робочому місці у зв’язку із заборгованістю із зарплати, починаючи з квітня 2021 року, повідомила глава первинної профспілкової організації Вільної профспілки медичних працівників України Сосновської міської лікарні Оксана Гладун.

“Медики КП “Міська лікарня Сосновської міськради” схвалили рішення голодувати до виконання вимог медпрацівників”, – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

У коментарях до цього посту ще один лікар Людмила Ярович доповнила: “Нас 18 співробітників, які оголосили голодування. Ми боремося за інтереси всього колективу”.

Також Оксана Гладун оприлюднила скан фотографії з вимогами працівників лікарні, схвалених на загальних зборах, проведених 11 серпня.

Зокрема, медики вимагають виплати заборгованості із зарплати до липня 2021 року включно, “ковідних” доплат, а також оздоровчих виплат за поточний рік.

Також вони вимагають перерахунку зарплат за 2020 рік, які, на їхню думку, розраховували неправильно, і виплати компенсацій за втрату частини зарплати в зв’язку з порушенням термінів її виплати.

“До моменту виконання вимог працівників лікарні, медики голодуватимуть на робочих місцях”, – зазначено в оприлюдненому документі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.