Вагалася чи писати цей пост, вирішила – потрібно. сьогодні ховали молоду жінку, маму чотирьох чарівних діток, так от..

Довго думала чи писати цей пост, вирішила що потрібно, потрібно для того щоб застерегти інших. Сьогодні поховали Аліна Полицяк Демянчук, молоду жінку 1981 р.н., маму чотирьох чарівних діток. Попробую без емоцій, тезисно і своїми словами.

Аліну майже 2 місяці тому виписали додому помирати з рецептом на морфій для знеболювання останніх її днів. Вона дуже хотіла жити, до останнього шукала клініки де б Їй змогли допомогти і вірила в одужання. В неті знайшла приватну клініку Лісод

Відмітити сторінку не можу, бо після коментарів мене там заблокували, доречі всі негативні відгуки видаляються.

По мобільному телефону за консультацію попросили 1850 грн., після оплати і надісланих крайніх заключень КТ, сказали що чекають її і вилікують променевою терапією. І виставили рахунку, аналіз на маркери ракових клітин 13 000 грн і за 10 променів 55 000 грн.

Аліна загорілась обіцянкою що її там вилікують і просила знайти ій реанімобіль. У нас в онкодеспансері теж роблять променеву терапію, і консиліум лікарів визнав що вона може померти під самим променевим апаратом. Ми з чоловіком розуміли що це ій не допоможе а лише нашкодить. 70 000 грн які залишились після лікування і які збирали всім світом доцільніше залишити дітям.

Я не раз телефонувала і розмовляла з лікарями Лісоду, пояснювала її стан і стукала до їхньої совісті щоб вони відмовили її їхати. Вони сказали що їм потрібно на неї подивитися! 5 годин дороги в одну сторону щоб просто подивитися їх не зупиняло. Так як вони консультують по мобільному запропонувала подивитися по скайпу на неї, але ж то не ті кошти які вони планували заробити. І що зробили лікарі клініки Лісод? Вони набрали Аліну і сказали що я телефонувала щоб вони її не приймали, але вони так зробити не можуть і чекають на неї, і звісно пообіцяли вилікувати! Уявляєте весь цинізм?

Читайте також  Мама просто не встигла. Віту знайшла в гаражі: з’явилися подробиці cмeртi 22-річної вчительки

У Аліни я була майже через день, ставили крапельниці і знеболювали. Після дзвінка з Лісоду ми з Юрій Полицяк здалися, Юра сказав давай це буде як виконання її останнього прохання. Це її право, і ніхто Не знає як буде себе вести розуміючи що помирає, їсти мухомори чи пити перекись водню. Зранку Аліна була вже в Лісоді, ходила по території і записала відео, є у неі на сторінці, хоча вона каже що вже робила промені але в той день ще ні, тільки приїхала, їй під промені робили заміри на подушку.

В лісоді сказали що день проживання у них коштує 7000 грн!!!! І мінімум три дні вона має бути там для обстеження. Юра завчасно підшукав квартиру подобово, але потрібно то потрібно. На третій день Аліні зробили променеву терапію, після неі вона вже не вставала, відняли ноги і ій поставили сечовий катетер.

Вночі підключали кисень бо почала задихатися. Протримали ще 5 днів, я невпевнена що ій ще робили промені, але кошти рахували. Очевидно було що її стан погіршується. Через 5 днів її виписали додому з підключичним катетером і напівсвідому, при чому запевнили що чекають через місяць знову і все буде добре! Чудово розуміючи що місяць вона завдяки їхньому лікуванню не проживе.

В клініці Юра залишив 158 000 грн.

Тут би я написала більше, але обіцяла без емоцій. Дома в Аліни відкрилась кровотеча і її забрали в лікарню, там ще одна.
Позавчора виписали додому, вчора зранку вона померла, сьогодні поховали….

Написала для того щоб вберегти людей в кого знайомі чи близькі в подібному стані, обходьте десятою долею цих цинічних шахраїв. Вірю в закон бумерангу, Бог їм суддя. Я не буду оцінювати моральну складову лікарів клініки Лісод, кожен для себе поставить її сам.

Читайте також  Небайдужих прикарпатців просять здати кров для дівчини, яка постраждала в ДТП на Івасюка

Спочивай, ти відмучилась, м‘яких тобі хмаринок Аліна.

Репост не завадить.

Хто хоче допомогти родині, дякую
Юра Полицяк
4731 2191 1703 8210

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.