ІВАНКА ТРАМП: ТОП-5 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО ДОНЬКУ НОВООБРАНОГО ПРЕЗИДЕНТА США

Старша дочка Дональда Трампа, щойно обраного 45-го президента США, 35-річна Іванка Трамп – успішна жінка та американська бізнесвумен

Народилася Іванка в Нью-Йорку у родині відомого бізнесмена і політика Дональда Трампа й американської моделі та письменниці Івани Зельнічкової, уродженки Чехословаччини. Батьки розлучилися, коли дівчинці було дев’ять років.

trumpwedding

 

1. ОСВІТА

До 15 років Іванка ходила в школу для дівчаток Chapin School на Манхеттені, а після її перевели в приватну школу Choate Rosemary Hall, яка спеціалізувалася на поглибленій підготовці до вступу в коледж. Іванка пішла в Джорджтаунського університету, у якому провчилася два роки і перевелася в Уортонську школу бізнесу при Пенсильванському університеті, яку закінчила з відзнакою і ступенем бакалавра в галузі економіки. До того ж Іванка Трамп володіє двома мовами: англійською і французькою.

2. ПОБУДУВАЛА СВІЙ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС  

З 15 років дівчина захопилася кар’єрою фотомоделі. Вперше вона з’явилася на обкладинці журналу Seventeen у 1997 році. Почала реалізовувати себе як модель, знімаючись для обкладинок безлічі відомих видань. Згодом її палка пристрасть до модельної кар’єри почала згасати. Іванка починає займатися бізнесом, а також присвячувати вільний час письменницькій діяльності. Трамп заснувала власну компанію з виробництва ювелірних прикрас Ivanka Trump Collection. Згодом стає віце-президентом у Trump Organization, головній компанії її батька, та займається нерухомістю.

3. ВРАЗИЛА ВСІХ СВОЄЮ КРАСОЮ

У 2007 році Іванка Трамп, за версією журналу Maxim, увійшла до списку 100 найсексуальніших жінок, зайнявши 83-е місце.

4. СТАЛА ЗРАЗКОВОЮ МАТІР’Ю І ЛЮБЛЯЧОЮ ДРУЖИНОЮ

У 2009 році Іванка вийшла заміж за інвестора та бізнесмена Джареда Кушнера. Перед весіллям прийняла іудейське віросповідання, на проханням майбутнього чоловіка. У Іванки та Джареда народилося троє дітей – дочка Арабелла і сини Джозеф і Теодор.

Читайте також  Як кіт Терези Мей ледь не зірвав візит Дональда Трампа: фото

5. ІВАНКА ПОДІЛИЛАСЯ ВЛАСНИМ ДОСВІДОМ, ЯК СТАТИ УСПІШНОЮ ЖІНКОЮ, У КНИЗІ

Трамп проявила себе і як письменниця, видавши у 2009 році власну книжку під назвою “Козирна карта: як перемагати в роботі та житті”. Книга є автобіографічною, у ній описується історія її дитинства, виховання та як це допомогло їй досягти успіху. Авторка поділилася власним досвідом і дала поради молодим жінкам. Зараз вона працює над новою книгою, що вже має назву: “Жінки, що працюють: Переписуючи правила успіху”. Вийде книга навесні 2017-го.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.