NK показала маму Потапа: 63-річна жінка вразила мережу своїм молодим виглядом (ФОТО)

Відома співоча пара Потап і Настя Каменських зараз відпочивають у Хорватії. Закохані вирушили в романтичну подорож не тільки удвох, а прихопили найближчих і дорогих серцю людей.

З відпочинку у Хорватії українська співачка Настя Каменських активно ділиться фотографіями і відео, вражаючи місцевими красотами.

Виявляється, компанію Потапу і Насті склала їх подруга Аня, і дві мами: Лідія Петрівна і Людмила Анатоліївна. І якщо фото мами Насті Каменських з’являються в її мікроблозі часто, то ось знімки зі свекрухою ні.

Так, от чи не вперше Настя виклала фото з своєю свекрухою.

Ось спільне фото Настя, Потапа і їх матусь:

Свій допис NK (Настя Каменських) підписала наступним чином:

“Я виросла в дуже добрій, турботливій, повноцінній і повній любові сім’ї! Сім’я для мене завжди буде стояти на першому місці. А наші усмішки, подорожі та враження – найбільш незабутніми моментами в житті! Зараз буде дуже стандартно написано, але цінуйте, любіть і оберігайте один одного”

На фото жінка, яка стоїть біля Потапа – його мама. Засмагла блондинка може похвалитися приголомшливою фігурою, і виглядає років на 15 молодше свого віку. Для прогулянки на відпочинку вона обрала білий джинсовий комбінезон, майку, кеди і яскраву акцентну жовту сумочку.

Користувачі соцмереж під дописом залишили наступні коментарі:

“Мами просто чудо”

“Настя спасибі вам за те, що транслюєте нам ваше тепло і любов”

“Мама супер”

“Які всі красиві”

“Ви дуже красива, а мами красуні”

“Мами такі молоді й такі шикарні”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.