Смертельний буревій, та смерть закоханих: дерево на смерть причавило двох молодих людей (відео)

18-річна дівчина і 20-річний юнак загинули на місці події.

У Львові в неділю, 1 серпня, під час буревію у Стрийському парку дерево на смерть причавило 18-річну дівчину і 20-річного юнака.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Зазначається, що в момент інциденту молоді люди сиділи на лавці. Вони загинули миттєво. На місці працювали усі екстрені служби, обставини події з’ясовують.

У Львові через падіння дерева загинула молода пара – 20-річний військовий та 18-річна дівчина. Причиною трагедії могла бути блискавка, яка влучила в дерево.

Про це 2 серпня під час брифінгу повідомила начальниця управління екології Львівської міської ради Олександра Сладкова.

Чиновниця ЛМР зазначила, що вона була на місці трагедії та оглянула там дерево, яке впало на молоду пару.

“Це – клен гостролистий. Воно розламалось на висоті 7-10 м. Стовбурових пошкоджень, які би вказували на дефекти, немає. Ознак гниття також. Чому воно впало, може сказати слідство. Є висока ймовірність, що у сусіднє дерево влучила блискавка, а це, можливо, призвело до падіння дерев навколо. Я сьогодні обійшла весь Стрийський парк: у інших частинах парку повалених дерев я практично не бачила, а тут було більше п’яти зламаних дерев”, – наголосила Олександра Сладкова.

Міський голова Львова Андрій Садовий додав, що трагедія сталась 1 серпня орієнтовно о 23 год. Також він повідомив, що загиблий 20-річний хлопець був військовим контрактником з Вінницької області.

Минулого тижня у Львівській області буревієм позносило дахи. Дісталося, зокрема, народному дому у центрі Золочева: зірвано дах будівлі, решту покрівлі зім’яло, а її політ спинили дерева, які, до слова, врятували сусідні житлові будинки.

Окрім того, у Золочеві злива з буревієм пошкодили військкомат і котельню. Житлові будинки не зачепило. А от трохи далі, у селі Підлипці, ситуація гірша – там постраждали і приватні хати, люди залишилися без даху.

Читайте також  У Чернігові загинуло 33 людини внаслідок авіаудару Росії - ДСНС

Зауважимо, що станом на ранок 1 серпня в Україні через негоду знеструмленими залишалися понад 60 населених пунктів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.