З 4 поверху випала 12-річна дівчина: друзі кажуть, що через кохання, а батько заявляє, що її штовхнули

Компанія підлітків без дорослих вночі в квартирі влаштували посиденьки.

12-річна дівчинка випала з вікна 4 поверху в Южноукраїнську на Миколаївщині. Дитина у реанімації, за її життя зараз борються медики. Вночі компанія підлітків без дорослих гуляла в квартирі багатоповерхівки. О 4 ранку звідти викликали швидку.

За словами сусідів, компанія підлітків була цілу ніч у квартирі без дорослих. Сильно шуміли. А під ранок одна з дівчат випала з вікна. Швидку о 4 ранку викликали друзі потерпілої. Лікарі кажуть, вижила вона дивом.

“Як кішки падають на ноги. Больовий шок, але вона свідома була, в неї пошкоджено обидві ноги, рука, кістки тазу і спина”, – сказав в.о медичного директора Южноукраїнської міської лікарні Ігор Сербулов.

Компанія підлітків напередодні ввечері гуляла у дворі, кажуть сусіди. Потім піднялись у квартиру до дівчинки, яку мама залишила вдома на ніч саму.

“Людей 6-8 підійшли до під’їзду, хлопці та дівчата. Ми бачили, що не з нашого двору. Казали, що мама на роботі була”, – каже місцева жителька.

Поліція опитала усіх, хто був тієї ночі в квартирі – це діти від 12 до 16 років. Усі кажуть – їхня подруга вистрибнула з вікна сама.

“Вона прийшла у гості до своєї подруги в пригніченому стані. Посилалася, що розірвала стосунки зі своїм коханим, потім пішла відпочивати в кімнату. Після чого почули крик, зайшли в кімнату і побачили, що вона вже на землі”, – каже начальник відділення поліції Віктор Прокудін.

Власниця квартири, де стався інцидент, нині у селі в родичів. Телефоном зізнається, що залишила 15-річну доньку на ніч саму. І подумати не могла, що та збере компанію.

Читайте також  Трагедія у Ворохті: 19-річний франківчанин катаючись на тарзанці зірвався і впав в обрив

“Я була на роботі у цей час. У мене донька зараз у шоці, вона не говорить, нічого не їсть”, – каже власниця квартири Наталія.

Колеги та сусіди жінки, в чиїй квартирі зібралась компанія, кажуть – родина Наталі благонадійна. А от про родину потерпілої такого сказати не можуть.

“Говорять, що це вже не перший раз вона йде з дому. Її рідні не знають, де вона”, – каже колега власниці квартири Світлана.

Натомість батьки потерпілої переконують – вона гарно вчиться, перемагає на конкурсах з малювання. Того вечора відпустили доньку переночувати до подружки, а там, припускають, її вочевидь хтось штовхнув з вікна.

“7 людей там було. 16-річний хлопець, кажуть, домагався. Вона у мене спортивної статури. Можливо, вона відштовхнула, а він дав здачі – штовхнув і дитина вилетіла”, – каже батько потерпілої.

В поліції таку версію не відкидають. Відкрили кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства. Нині з’ясовують, чи вживали діти алкоголь. Та з’ясовують, чому вони цілу ніч були без дорослих.

“На батьків вже складені ряд адмінпротоколів за невиконання батьківських обов’язків”, – каже начальник відділення поліції Віктор Прокудін.

12-річну дівчину медики готують до складної операції. Попереду в неї також тривала реабілітація.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.