“Ви не знаєте, хто я! Вам зараз усім буде капець”: П’яна дружина митника влаштувала розбірки з патрульними поліцейськими

Ця особа раніше мінімум двічі була засуджена за водіння у нетверезому стані, зазначає “Київ Оперативний”.

У Києві п’яна дружина митника на Mazda влаштувала розбірки з патрульними поліцейськими.

“Ви не знаєте, хто я! Вам зараз усім буде капець”, – кричала жінка, яку зупинили за водіння у стані сп’яніння.

Про це повідомив “Київ Оперативний” та оприлюднив відповідне відео.

А почалося все з того, що з супермаркету на проспекті Лобановського надійшов виклик на лінію 102. Незначний конфлікт, який, по суті, вирішили ще до того, як прибули патрульні.

“Коли поліцейські йшли з магазину, до них підійшов охоронець і вказав на жінку. За його словами, ця панянка приїхала у нетверезому стані на автомобілі Mazda. Копи підійшли до жінки, впевнилися, що та має ознаки алкогольного сп’яніння, і попередили про негативні наслідки та відповідальність за кермування автомобілем у такому стані”, – йдеться у повідомленні.

За деякий час жінка, не послухавши поліцейських, сіла в авто і поїхала.

Коли ті самі патрульні її зупинили, вона вийшла з авто і почала казати, що нібито не була за кермом, а просто тут гуляє із своїм песиком. Вона ще багато чого казала, наприклад: “Дайте мені телефон подзвонити”, “Ви не знаете, хто я, вам усім зараз будет капець”…

За даними “Києва Оперативного”, п’яна жінка – це Ганна В., у минулому приватний підприємець та безробітна, а зараз – кандидат на посаду “Головний державний інспектор” в Державну митну службу України. Її чоловік – Сергій В. також нещодавно працює на “Київській митниці”.

“Ганна В. раніше мінімум двічі була засуджена за водіння у нетверезому стані”, – пише інтернет-паблік і додає відповідні витяги з ЄРДР:

Читайте також  Мама в 12: психолог підказала, хто батько дівчинки, яку нарoдила шестикласниця

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.