Прикарпаття розпочало чемпіонат із розгромної перемоги

Новий Чемпіонат України Першої ліги сезону 2021-2022 МФК “Прикарпаття” розпочинало виїздним поєдинком проти дебютанта змагань ФК “Ужгород”. Дебют закарпатців в змаганнях виявився м’яко кажучи невдалим – матч завершився з рахунком 0-6 на користь івано-франківців.

Повідомляє Фіртка з посиланням на прес-службу МФК “Прикарпаття”.

Івано-франківці вже з перших хвилин показали новачку змагань, що приїхали в Ужгород за перемогою. На восьмій хвилині після навісу зі штрафного Рудюк головою скинув м’яч на дальню штангу, і Барчук переправив м’яч у за лінію воріт – 0:1.

Господарі кинулися вперед усіма силами, провели кілька небезпечних атак, але забили знову гості. Цюцюра промчав по правому флангу, скинув м’яч в штрафну, і Барчук з розвороту вколотив м’яч у сітку – 0:2. Через кілька хвилин після прострілу з того ж правого флангу Федак зрізав м’яч в свої ворота – 0:3.

На 34 хвилині Рудюк отримав передачу в штрафній з центральної зони і з гострого кута перекинув Готру – 0:4. Під завісу першого тайму рахунок став 0-5. Цюцюра головою замкнув передачу Сондея, який пройшов по лівому флангу, навісив на дальню штангу.

Другий тайм перетворився на формальність. Ужгородці активно йшли в атаку намагаючись забити хоча б гол престижу. Натомість пропустили ще один – на 74-й хвилині Рудюк обігрався на підступах до штрафного з Геником, і філігранно перекинув Готру. У підсумку – 0:6, і Прикарпаття відверто порадувало якістю гри та реалізацією моментів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.