Ковід задав новий тренд: у Британії створили ексклюзивну весільну сукню з медичних масок (фото)

Дизайнер такою сукнею також хотів нагадати людям про забруднення навколишнього середовища.

Першу у світі весільну сукню, яку зшито з білих медичних масок створив англійський дизайнер Том Сільвервуд. Ексклюзивне вбрання він вигадав на честь ослаблення карантинних обмежень, введених через пандемію COVID-19.

Про це пише The Sun.

Для створення сукні знадобилося 1500 перероблених захисних медичних масок для обличчя. Англійська модельєр, поєднавши маски, створив сукню з об’ємними деталями на плечах, пишною спідницею зі шлейфом і розрізом.

Представила незвичне вбрання модель Джемайма Хамбро у “день свободи”, коли у Великій Британії скасували обмеження на проведення весільних церемоній. Модель зазнімкували на вулиці, у руках вона тримала букет квітів.

Сукня також унікальна тим, що нею творець акцентував увагу на проблемі забруднення навколишнього середовища одноразовими масками. Оскільки, за даними ЗМІ, щотижня у Великій Британії викидають 100 мільйонів одноразових масок.

Крім того, дизайнер хотів відзначити радісну для британців подію – скасування деяких карантинних обмежень. Від 19 липня в Британії жителям країни нарешті дозволили виходити на вулицю без захисних масок, збиратися великими групами, проводити весілля з гостями не більше 200 осіб.

Як повідомлялося, на фоні послаблення обмежень у Британії лікарі агентства Суспільної охорони здоров’я Англії виявили новий штам коронавірусу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.