Найгірша статистика в Україні. Відомо, скільки аварій трапилось на Івано-Франківщині від початку року

За даними Патрульної поліції України, загальна кількість дорожньо-транспортних пригод від початку року сягнула показника майже 86,5 тисяч випадків, що на 19,4% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Середня кількість аварій за добу від початку року становить 478 випадків, що на 29,1% перевищує показники за цей період минулого року, передає Фіртка.

Водночас Івано-Франківська область має найгіршу статистику серед регіонів України.

Зокрема, за пів року кількість аварій на Івано-Франківщині зросла на 30,5%. Усього від початку року в області зафіксували 1868 дорожньо-транспортних пригод. На противагу минулого року зареєстрували 1431 аварію.

читайте також: На в’їздах до Івано-Франківська встановлять камери автофіксації порушень ПДР

Також зазначимо, що кількість аварій із травмованими або загиблими зросла на 17,5%. Кількість загиблих в аваріях зросла на 4,4%. Водночас кількість дорожньо-транспортних пригод з травмованими зросла на 26,8%.

Крім того, в Івано-Франківську у червні минулого року зафіксували 96 дорожньо-транспортних пригод, у той час, як цьогоріч – 114 аварій. Також росте кількість виявлених нетверезих водіїв. Цьогоріч у червні виявили 59 водіїв, які кермували у нетверезому стані.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.