На Закарпатті блискавка спалила базу відпочинку: фото

Пожежники боролися з вогнем цілу ніч.

Увечері в четвер, 15 липня, під час грози блискавка ударила в антену на даху бази відпочинку в селі Біла Церква на Закарпатті. Електричний розряд спричинив пожежу, яка охопила весь другий поверх дерев’яної будівлі. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Закарпатської області.

Про пожежу повідомив охоронець відпочинкового закладу, на очах якого після удару блискавки спалахнула будівля. Під час негоди, яка супроводжувалася сильними поривами вітру, вогонь швидко поширювався і перейшов на надвірну споруду — дерев’яний сарай.

Близько половини першої години ночі пожежу було локалізовано, а повністю ліквідувати загорання вдалося тільки над ранок – о 03:45.

“Правоохоронні органи встановлюють остаточну причину пожежі та суму завданих збитків, оскільки вогонь знищив перекриття, покрівлю та другий поверх готелю на площі 150 кв.м, а також покрівлю та перекриття господарського приміщення на площі 100 кв.м”, – повідомили у пресслужбі ДСНС.Рятувальники також повідомили, що негода, яка пронеслася в ніч з 15 на 16 липня територією Закарпатської області наробила чимало біди: на проїжджі частини попадали дерева, були підтоплення житлових будинків та пошкодження покрівель споруд, а також відключення від електропостачання населених пунктів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.