У готелі на Прикарпатті зловмисник вистрілив дівчині в обличчя. Фото 18+

У готелі на Прикарпатті зловмисник вистрілив дівчині в обличчя. Фото 18+

Стрілянина в Синьогорі

На Івано-Франківщині в резиденції “Синьогора” відбулася стрілянина і конфлікт. Постраждали двоє осіб: 20-річна дівчина та її брат. Як заявила поранена українка, конфлікт розпочав 44-річний киянин, який згодом і відкрив вогонь із травматичної зброї.

Факт стрілянини 14 липня підтвердили на сайті обласного ГУ Національної поліції. Зазначається, що сам інцидент трапився в ніч із 9 на 10 липня. Подробиці нападу на своїй сторінці в Instagram розповіла потерпіла, підписана в соціальній мережі як Анастасія Бандерівська.

Вона розповіла, що приїхала відпочивати в готель із компанією друзів і рідних, зокрема братом, нареченим і двома маленькими дітьми.

Конфлікт між постояльцями та ще одним гостем готелю, 44-річним чоловіком, спалахнув пізно ввечері. Останній звинуватив хлопців у тому, що вони нібито курили в коридорі, але дівчина заявила, що це не так.

Незабаром чоловік почав знімати компанію на камеру телефону, те ж саме зробив наречений Анастасії.

В обличчя дівчини вистрілили зтравмата;

Як написала вона, відпочивальник спершу погрожував: “Я зараз вас тут перестріляю”, – а потім і справді відкрив вогонь.

Спочатку він вдарив рукояткою зброї по голові брата дівчини. Коли та побігла до хлопця, чоловік вистрілив. Куля потрапила в обличчя, а саме в щоку та ніс постраждалої.

Вона поскаржилася, що не знає, який вигляд матиме її обличчя після того, як поранення заживе.

Куля зачепила щоку і ніс

Дівчина також заявила, що справу нібито можуть “зам’яти”. Вона стверджує, що стрілка пізніше відпустили, а саме провадження з хуліганства перекваліфікували на нанесення легких тілесних ушкоджень.

Момент конфлікту

Обережно, кадри 18+!

Поранення дівчини

Рана від удару зі швами на голові хлопця

Скриншот

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.