У готелі на Франківщині киянин влаштував стрілянину: поліцейські встановлюють обставини

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і з`ясовують всі обставини інциденту між двома групами осіб.

Подія сталася у ніч з 9 на 10 липня. Між двома групами відпочивальників виникла сварка, повідомили у пресслужбі поліції області, пише Фіртка.

“У ході неї один з громадян здійснив постріл з пістолета для відстрілу патронів травматичної дії. При цьому двоє осіб, за попередньою інформацією, яка надійшла від медичних працівників, отримали легкі тілесні ушкодження. Слідчі, під процесуальним керівництвом районної прокуратури, одразу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Постраждала Анастасія Бандеровська розповіла у Instagram, що з друзями та нареченим 9 липня приїхала на відпочинок до резиденції “Синьогора”. З ними також були двоє маленьких дітей.

Анастасія зазначила, що хлопці не продовжували конфліктувати та пішли від чоловіка. Проте через кілька хвилин той повернувся і почав знімати людей на камеру телефона.

Пізніше відпочивальник почав погрожувати людям: “Я зараз вас тут постріляю”. Дівчина розповіла, що ситуація стала неконтрольованою. Її наречений також почав фільмувати ситуацію. Чоловік спробував вибити телефон.

У результаті конфлікту брат дівчини отримав удар руків’ям зброї. Водночас коли дівчина побігла до нього, то чоловік вистрелив. Куля потрапила у щоку постраждалої.

“Надалі за результатами досудового розслідування, отриманими висновками призначених експертиз буде прийнято кінцеве рішення щодо кваліфікації цієї події”, – додали у поліції.

https://www.instagram.com/p/CRTIRP5J4-A/?utm_source=ig_web_copy_link

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.