У дитини, порізаної вітчимом, помер мозок: що розповів нелюд у суді

Під Дніпром суд обрав запобіжний захід чоловікові, який поранив ножем 2-річного сина колишньої співмешканки, у вигляді арешту на 60 діб без права внесення застави. 28-річного підозрюваного Сергія Федотова заарештували прямо в залі Софіївського районного суду.

Про це 9 липня передали в прес-службі поліції Дніпропетровської області.

Чоловікові загрожує покарання за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та за ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, що передбачає довічне ув’язнення.

Сам затриманий визнає, що завдав дитині ножові поранення, але не може пояснити свій вчинок.

Так, в мережі з’явилося відео із залу суду, з поясненнями чоловіка.

За словами Федотова, того дня в селищі Девладове він прийшов до своєї колишньої співмешканки, щоб “пограти з дітьми”. У певний момент між ним і жінкою спалахнула сварка.

“Я їй кажу – “Ти знаєш, у мене буває кульгає психіка, не доводь, будь ласка”. Але не вийшло. Вийшов цей випадок… Я результат сам бачу перед очима, але пояснити дії не можу…”- заявив фігурант справи.

Також нападник запевнив, що не думав про втечу, коли ховався від поліції на горищі покинутого будинку: “Я сидів і не знав, що робити”.

Разом з тим чоловік наголошує, що не хотів вбити маленького Михайлика, інакше зробити це йому б нічого не завадило.

“Я не хотів його вбити, якби хотів-вставив би ніж глибше”, – каже Федотов.

https://t.me/taimurzin_oleksii/26

Як розповіла журналістам мама постраждалого малюка Марина, колишній співмешканець погрожував вбити її обох дітей – сина і 7-річну доньку. Він зв’язав їх скотчем, розмахував ножем, а також запитував у дітей, яку вони виберуть смерть – швидку або повільну.

Читайте також  На Одещині іноземець побив і прив'язав на ланцюг дитину: мати "нічого не бачила"

Також жінка каже, що її донька на колінах благала вітчима не чіпати їх і відпустити. І ось чоловік заявив дівчинці, що дає їй “другий шанс”, після чого скоїв розправу над її молодшим братиком.

Малюка спочатку госпіталізували в Криворізьку лікарню з ножовими пораненнями в шию і спину.

Зараз стало відомо, що у дворічного Михайлика стан критичний – дитину перевели в дитячу обласну клінічну лікарню в Дніпрі для надання додаткової спеціалізованої допомоги. Як пише у своєму блозі в Telegram Олег Єрмолинський, туди виїхали фахівці з Київської клінічної лікарні”Феофанія”.

Повідомляється, що внаслідок важких ушкоджень у хлопчика перестав функціонувати мозок, і життя дитини “висить на волосині”.

“Мозок помер повністю… Медики не дають жодних прогнозів щодо стану і динаміки одужання хлопчика. Ситуація може змінюватися чи не кожну секунду”, – йдеться в публікації.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.