“Врятував сотні життів”: трагічно загинув лікар-анестезіолог Олександр Бакай, втопився у ставку

Олександр Бакай втопився у ставку.

У четвер, 8 липня, в штучному ставку на дачному масиві “Дружба” в Ковелі під час купання втопився 46-річний чоловік. Про потопельника рятувальники дізнались о 22:34.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Волинської області, тіло загиблого вилучили зі ставка рятувальники.

За інформацією “Волинських Новин”, загиблим виявився лікар-анестезіолог вищої категорії відділення анестезіології Ковельського МТМО.

Сьогодні, 9 липня, лікарня повідомила про трагічну смерть свого колеги.

“Медичну спільноту Ковельщини спіткала непоправна втрата – трагічно загинув лікар-анестезіолог відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії пологового будинку Олександр Сергійович Бакай. Адміністрація та колектив Ковельського МТМО глибоко сумують та висловлюють найщиріші співчуття родині загиблого”, – йдеться у повідомленні Ковельського МТМО.

Загиблий Олександр Бакай закінчив Львівський державний медичного університету, після чого розпочав свою професійну діяльність у пологовому будинку Ковельського МТМО, де й працював упродовж 20 років.

“Він був високопрофесійним спеціалістом, талановитим лікарем, який врятував сотні життів. Усі, хто знав та працював поряд з Олександром Сергійовичем, завжди пам’ятатимуть його доброю і щирою людиною, який вмів допомогти і підтримати, вислухати і порадити, знайти потрібні слова і прийняти правильне рішення”, – розповіли колеги Олександра Бакая.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.