Рятують 2-річного малюка, якого порізав чоловік, щоб повернути колишню дівчину

У Дніпрі рятують 2-річного малюка, якого порізав чоловік, щоб повернути колишню дівчину.

За словами сусідів, до дітей ставився добре, його соцмережі рясніють світлинами з жінкою та малюками.

За життя дворічного хлопчика, якого поранив ножем вітчим, досі борються лікарі, він у стабільно тяжкому стані в реанімації. Дитину прооперували, але через велику втрату крові – досі стан не покращився.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

Водночас підозрюваний – 28-річний Сергій Федотов – дає свідчення в поліції. Його затримали напередодні увечері, через дев’ять годин після різанини. Чоловік весь цей час переховувався на горищі закинутої будівлі поблизу місця нападу.

Все сталося на околиці селища Девладове на Дніпропетровщині. Чоловік вдерся до хати, де були діти його колишньої співмешканки. Зв’язав скотчем дворічного Михайлика та семирічну Віку. Потім зателефонував колишній і вимагав, аби вона до нього повернулася. Погрожував підірвати хату або скривдити дітей.

Коли повернулася бабуся, яка опікувалася малюками, дворічний малюк стікав кров’ю, а нападника ніде не було. З матір’ю дітей він жив більше року. Засуджений раніше за розбій, чоловік ніде не працював. За словами сусідів, до дітей ставився добре, його соцмережі рясніють світлинами з жінкою та малюками. Кілька місяців тому пара розійшлася. Жінка поїхала на заробітки, дітей лишила на власних батьків.

«Вони розлучилися нещодавно. І він сказав: не можу тобі спричинити біль – це як сказала, нам маленька дитина – не можу тобі, причиню дітям. Мотив – ревнощі», – розповідають керівниця Софіївського відділу прокуратури Вікторія Чумак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.