Касир «послав» бабусю в банкомат, але її відповідь змусила зал аплодувати стоячи. ОБЛАМАЛА КРАСИВО (відео)

Неймовірну історію про те, як одна проста бабуся прийшла у відділення банку, щоб зняти 10 доларів, але виходячи з нього, весь персонал проводжав її поглядом, адже те, що вона зробила, змусила працівників банку задуматися…

Одного разу махатма Ганді сказав такі слова клієнт це найважливіший відвідувач не він залежить від вас а ми залежимо від нього він не перериває нашу роботу він і є мета нашої роботи і вже точно ми не робимо йому послугу.

Обслуговуючи його це він робить нам послугу даючи можливість себе обслужити і сьогодні я розповім вам неймовірну історію про те як одна проста бабуся прийшла у відділення банку щоб зняти 10 доларів але виходячи з нього весь персонал проводжав її поглядом адже те що вона зробила змусила працівників банку задуматися.

Але про все по порядку але почалося все з того що в один з центральних філій великого банку на Манхеттені увійшла нічим не примітна скромно одягнена Літня жінка і зайнявши своє місце в черзі на касу стала чекати моменту обслуговування. У той день як на зло був величезний потік відвідувачів.

Не секрет що у касирів не було і часу навіть перепочити і все б нічого але коли настала черга нашої клієнтки вона підійшла до касира і сказала що їй потрібно зняти всього 10 доларів. Продовження у відео.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.