Коломия прийматиме Чемпіонат України з ралі. Перекриють кілька вулиць в центрі (КАРТА)

Івано-Франківська область вже вкотре приймає ралійних автоспортсменів у своєму краї. Цього року змагання відбудеться в перший вікенд липня і стане третім етапом Чемпіонату України з ралі.

Вже традиційно “Трембіта” візьме на себе роль найшвидших перегонів Чемпіонату. “Справжній гравій”, як кажуть спортсмени, дозволяє їхати на максимальних швидкостях.
Перегони проходитимуть два дні – 3 та 4 липня. Центром змагання стане місто Коломия. Саме тут буде розміщуватися Штаб ралі, проходитиме технічна комісія, а також відбудеться урочисте відкриття та закриття змагання, інформує “Галка” з посиланням на Коломийську міську раду.

Урочисте відкриття ралі “Трембіта” розпочнеться 3 липня о 17:30 на площі Відродження, 1, звідки спортсмени одразу ж вийдуть на старт і змагатимуться на коротких спеціальних ділянках (СД) “суперспешіал” “Озеро – 1” та “Озеро – 2”, які облаштовані довкола Шевченківського озера.

Ці ділянки є глядацькими СД. Тому вони є напрочуд цікавими та видовищними. Спеціально для охочих буде облаштовано глядацьку зону, що знаходитиметься між озером ім. Т. Шевченка та автодромом.

Неділя для всіх розпочнеться о 8:00 ранку змагальними ділянками у селах Джурів, Тучапи, Попельники та Княже неподалік Снятина. Урочиста церемонія нагородження призерів та переможців пройде на тому ж місці, що і відкриття ралі, – в Коломиї на площі Відродження, 1 о 19:30.
У зв’язку з проведенням ралі “Трембіта” й фестивалю “Арт-візія” з 13:00 3 липня (субота) і кінця 4 липня (неділя) буде перекрито дорогу поруч Михайлівської церкви та церкви Святого Йосафата. Тобто непроїзними стануть вулиці Кринична, Замкова, проспект Грушевського, а також інші прилеглі дороги.

Також починаючи з 07:00 4 липня (неділя) і до завершення доби буде перекрито вулицю Валова від перехрестя з вулицею Театральна до перехрестя з вулицею Шухевича.

Читайте також  На Прикарпатті у ріці знайшли тіло невідомої особи

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.