Прикарпатське село увійде до туристичного маршруту ренесансно-барокових міст (ФОТО)

Село Маріямпіль Дубовецької ТГ, що на Прикарпатті, увійде до пілотного туристичного маршруту “ідеальних” ренесансно-барокових міст.

Маршрут створено в рамках реалізації проєкту «Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи «ідеальних» міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області», який реалізовується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, йдеться на сторінці Citta ideale у Facebook, передає Фіртка.

Пілотний туристичний маршрут, до якого увійде історичне місто Маріямпіль, розповість про унікальну спадщину міста, чимало цікавих подій, пов’язаних з його історією.

“З 1691 року майже 190 років Маріямполем володіла династія Яблоновських, представники якої заклали містечко й сприяли його зростанню. Зрозуміти унікальність архітектурно-розпланувальної структури барокового міста, побачити красу давнього релігійного осередку Прикарпаття – містечка Маріямполя, незабаром ви зможете мандруючи туристичним маршрутом Івано-Франківськ – Богородчани – Маріямпіль – Івано-Франківськ”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.