Безкоштовні екскурсії Івано-Франківськом: у розкладі відбулися зміни

20 червня, відбулася чергова безкоштовна екскурсія з ІХ сезону, який розпочався 9 травня.

Традиційно всі охочі зібралися о 12 год біля входу у Ратушу, звідки й розпочалася пізнавальна мандрівка в історію міжвоєнного Станіславова, яку цієї неділі провів Петро Гаврилишин, кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин, директор Наукової бібліотеки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, пише Фіртка.
Цього року проєкт спільно організовують “IF Tourism Office”, управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації та Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради.
Також у сезоні проведуть декілька нестандартних екскурсій. Зокрема відбудуться автобусна екскурсія мікрорайонами, велоекскурсія муралами, екскурсія закуліссям театру та ще багато інших, не менш цікавих.
Загалом заплановано провести 23 екскурсії.
Для деяких екскурсій потрібна попередня онлайн-реєстрація у гугл-формі, посилання на яку оприлюднять за тиждень до екскурсії (у понеділок) на офіційних сторінках організаторів: на сайті iftravel.com.ua та на офіційних сторінках організаторів у Facebook, а саме на сторінці Visit.frankivsk та IF Tourism Office. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити бажану екскурсію!
“27 червня відбудеться екскурсія «Promprylad.Renovation» замість театралізованої екскурсії. Її перенесено на 22 серпня! Реєстрація на екскурсії буде розпочинатись за шість днів до її проведення. Тобто на 27 червня гугл-форму для реєстрації відкриють 21 червня.”, – пояснюють організатори.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.