Під Франківськом презентували Pool Cruce de Mares: як це було (ФОТО)

Ввечері 12 червня для відвідувачів відкрили новий розважально-відпочинковий комплекс “Pool Cruce de Mares”. Як стверджують творці закладу, це – унікальне місце з відкритим басейном та денною анімацією, а також активним нічним життям і шоу-програмами.

Розташований “Pool Cruce de Mares” у Драгомирчанах, поблизу відомого закладу “Cruce De Gustos”.

З нагоди відкриття тут влаштували яскраву вечірку з топовими діджеями зі столиці – Kolya Liner, MJunior, Miura, а головним гостем став французький музикант Rafael CERATO.

Команда OGOGO, як і перші гості, завітали у “Pool Cruce de Mares” ще до настання ночі. Перші враження – на території закладу почуваєшся, наче потрапив на відпочинок закордоном – величезна територія, на якій навіть ростуть живі пальми та кілька басейнів. Немає дешевої бруківки чи меблів, а натомість цікаве облаштування відпочинкової зони.

Також тут є дуже велика зона для відпочинку та активностей – можна грати в баскетбол, жонглювати з футбольним м’ячем та грати у легендарний “квадрат”, є аерохокей на настільний футбол і навіть розмітка під “класики”.

Окреме місце відведене для дітей – на просторому і безпечному антитравматичному покритті різні ігрові споруди та архітектурні форми.

На території закладу у вечір відкриття гостей частували закусками і напоями. Працювали кілька фудточок та була цікава коктейльна карта. А настрою незвичного свята додавали танцівниці у химерному і яскравому вбранні. У розпал вечірки над небом “Pool Cruce de Mares” запустили десятки фейєрверків.
Дивіться, більше фото як пройшло відкриття та емоції гостей у фоторепортажі Юрія Валька на сайті OGOGO.IF.UA.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.