Стало відомо ім’я лікаря, який підозрюється у грабежах пацієнтів і спробі вбивства

Стало відомо ім’я лікаря, який підозрюється у грабежах пацієнтів і спробі вбивства

 

До злочинів горезвісного стоматолога з Києва, який намагався вбити власну тещу, пацієнтку та постійно обкрадав своїх клієнтів, додався ще один. Як з’ясувалося, жадібність стоматолога Володимира Ситника не мала жодних меж: він пограбував на вулиці жінку, якій стало зле у кафе.

Зазначається, що чоловік родом з Чернігівської області з міста Остер. Він отримав хорошу освіту та навіть пройшов інтернатуру у поліклініці ДУСі. Також він працював в одній із поліклінік Міноборони. Принаймні про це сам Ситник повідомляв в одній із російських соцмереж

Відомо, що Ситник досить швидко розпочав приватну практику. Гроші у нього завжди були, він вів безбідний спосіб життя, втім його жадібність не знала меж.

Так, слідчим вдалося з’ясувати, що крім спроби двох убивств та низки пограбувань на рахунку “стоматолога”є розбійний напад.

Як з’ясувалося, він познайомився з дівчиною у кафе біля готелю “Турист”, якій було зле. “Лікар” запропонував їй допомогу у вигляді сильнодіючих ліків. Після приймання ліків, стоматолог пограбував жінку прямо у її автомобілі Lexus. Він викрав два Phone і готівку. Після цього лікар зник у невідомому напрямку. Правоохоронці класифікували цей злочин як розбійний напад.

Нагадаємо, раніше Realist.online повідомляв, що стоматолога у Києві підозрюють у пограбуваннях та замаху на вбивство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.