“Що хочу тут, те й кажу”: що відомо про ЛЕШМЕЙКЕРКУ, яка образила українських військових

Дівчина втрапила у скандал через висловлювання про військових ЗСУ.

Майстриня з нарощування вій з Чугуєва Харківської області вляпалася у скандал. Дівчина записала відео, в якому поливає брудом українських військових.

У Мережі вже нашукали про скандальну лешмейкерку особисту інформацію.

Відомо, що дівчину звати Яна К*, вона мешкає у Чугуєві. Заміжня. Її чоловік Олександр К* у листопаді 2014 у самий розпал війни на сході України їздив до Москви і викладав фото на фоні Кремля.

Сама ж лешмейкерка, запевняє, що говорила не за всіх українських військових, а за конкретну особу. Втім, в переписці з жінками-військовими, які висловили їй своє обурення з приводу раніше сказаного нею, зауважила, що її думка не змінилася.

“Це моя сторінка. Що хочу тут, те й кажу. Мені не цікаво, чи образила я вас чи ні. Це моя думка. В мене і раніше було таке ставлення до цих особин. Ходять вонючі і немиті. Фу! І до мене всі, хто приходили, були у непристойному вигляді”, – написала лешмейкерка.

Нагадаємо, у Чугуєві Харківської області майстриня з нарощування вій публічно образила українських військових, назвавши їх “обриганими виродками”, які нібито незрозуміло, проти кого воюють.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.