У Запоріжжі невідомий чоловік замінував торговий цент “Україна” вимагаючи мільйон доларів США та гелікоптер

У Запоріжжі нетверезий чоловік повідомив про замінування торгівельного центру “Україна”. Погрожуючи вибухом, він забажав отримати мільйон доларів США та гелікоптер. Правоохоронці евакуювали близька 400 людей, перевірили приміщення ТП, за вислідкували горе-мінера.

Про це пише myukraine.co.ua.

Повідомляється, що 5 червня після 20:30 години в поліцію Запоріжжя передзвонив чоловік та повідомив про замінування ТЦ “Україна” у центрі міста. Зловмисник зажадав мільйон доларів та гелікоптер, за не здійснення вибуху.

Вартові закону з’ясували місце перебування зловмисника, який у ході переговорів вже був згоден на 15 тисяч доларів США. Поліцейські затримали жителя Запоріжжя 2000 року народження в квартирі, де він проживає в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Молодик знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Лжемінеру повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Псевдомінер може загриміти в буцегарню на термін від 2 до 6 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.