Водила за шафу та била по обличчю: Батьки звинуватили вчительку у знущанні над першокласниками

Вчительку початкових класів львівської школи №87 Ірину Федишин звинувачують у знущанні над першокласниками, а ще й у шахрайстві. Батьки учнів розповіли ZAXID.NET, що вчителька не лише словесно ображає дітей під час уроків, а й дозволяє собі їх бити. Батьки написали скарги на вчительку до адміністрації школи та колективну заяву у поліцію, а мама першокласника Даниїла Піців, у п’ятницю, 28 травня, опублікувала в соцмережах відео, на якому її син розповідає про побиття вчителькою.

Даниїла Піців, мама першокласника Марка, розповіла ZAXID.NET, що в школі й раніше ходили чутки про те, що вчителька Ірина Федишин «водить дітей за шафу», але жінка не розуміла, про що йдеться, поки не дізналася від свого сина.

«У класі стоїть шафа, вона десь на півтора метра відсунута від стіни. Дітям за ту шафу категорично заходити не можна, вчителька там собі облаштувала умивальник, такий куточок. Але як виявилося за ту шафу вона не раз водила мого сина, там вона його била по обличчю. Діти, які сиділи в класі за партами чули, як мій син плакав за тою шафою», – розповіла мама семирічного Марка Даниїла Піців.

«Раніше в неї вже була догана. Друга догана не дається, а відразу звільняють. У школі була створена комісія, яка спілкувалася з батьками і підтвердила всі ці факти. А вчителька так і відмовилася писати пояснення, тричі відмовилася, мотивуючи тим, що подумає чи порадиться з юристом», – розповів директор школи Павло Петринка.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.