“Пишу ці рядки та досі мені не віриться, що його вже з нами нема”, – На одного ангелика стало більше

20 травня помер мукачівець Іванко Лучан, який мужньо боровся зі страшною хворобою понад 4 роки.

У 2017 році після Нового року дитина занедужала, спочатку батьки запідозрили у сина звичайну застуду, однак після обстеження лікарі були змушені повідомити страшну звістку, в Іванка — гострий лімфобластний лейкоз, простіше кажучи рак крові.

Першу хімію розпочали капати у березні 2017 року, після неї в Іванка упали лейкоцити та упав імунітет, хлопчик ослаб настільки, що був не в змозі підвестися на ноги. З того часу він розпочав свій нерівний бій з безжальною недугою.

Тим часом батьки відкрили збір для лікування в Угорщині, адже воно було надзвичайно дороговартісне. Життя маленького закарпатця рятували всією Україною.

В Ужгородській філармонії провели благодійний концерт в підтримку Іванка. Також до такої ініціативи залучилась й Ужгородська дитяча школа мистецтв.

У 2019 році хлопчик разом з мамою відправився у Відень готуватися до пересадки кісткового мозку.

Однак на жаль, попри всі сподівання та надії Іванко Лучан відійшов у вічність, про цю сумну звістку повідомила Анюта Повханич у соцмережі Фейсбук.

“На одного ангелика вночі стало більше Сьогодні зранку пролунав дзвінок від якого у мене відняло мову ….. Перші слова: його не стало він помер… Вночі відійшов у вічність наш Іванко Лучан За своє життя Іванко боровся 4 роки, здавалося ось, ось і вже ці страшні муки закінчаться, Іванко повернеться додому здоровим хлопчиком, ми вірили та надіялись до останнього…
Батьки Іванка дякують кожному із Вас, за Вашу підтримку, допомогу, чуйність, віру.
Пишу ці рядки та досі мені не віриться, що його вже з нами нема від відчаю важко підібрати слова((((
Іванку ти назавжди залишишся у наших спогадах мужнім життєрадісним хлопчиком ”

Читайте також  “Розстелила куртку на бетоні”: заражена коронавірусом жінка народила під дверима лікарні, бо ніхто не відчиняв

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.